Tips

8 Stappen voor een perfect passende BH.

  1. Ieder land heeft zijn eigen maten – Het maakt weinig uit of het etiket van uw beha zegt dat u een Engelse G-cup of een Europese I-maat heeft, zolang de cups uw borsten maar goed ondersteunen. Vergeet alleen niet dat de maten van de beha’s per land anders geklasseerd worden. Zo komt een omvang van 65 in Nederland overeen met een omvang van 30 in Engeland. En een DD-cup in Engeland komt overeen met een E-cup in Europa.
  2. Controleer de schouderbandjes – Een goed passende beha heeft aangenaam zittende schouderbandjes. Als ze in uw schouders snijden dan zijn ze te hard aangetrokken.
  3. Vermijd het “dubbele borst” effect – Als uw cupmaat te klein is, kunnen uw borsten hieruit floepen. Met als gevolg het “dubbele borst”effect. Een goed passende beha voorkomt plooien en rolletjes.
  4. Zeg nee tegen hangende borsten – Als uw borsten afzakken of gaan hangen, is de cupmaat of de omvang van uw beha wellicht te groot. Door de juiste maat te kiezen, komt de welving van uw borsten prachtig uit.
  5. Is de band aan de binnenzijde van uw beha te groot? – Als de band niet plat valt onder de borst en in de rug omhoog kruipt, is deze wellicht te groot. Een goed passende band is plat en omhult uw lichaam perfect.
  6. De beugels moeten aan uw huid sluiten – De beugels van uw beha moeten plat tegen uw borst sluiten. Als deze los van uw lichaam komen, is de cupmaat waarschijnlijk te klein.
  7. Geen beugel die in uw huid drukken – Uw borsten moeten de cups vullen. Als de cupmaat te klein is, kunt u de beugels in uw huid voelen drukken.
  8. Nieuwe stijl, nieuwe maat? – Ongelooflijk maar waar: wanneer u een andere stijl beha kiest, is het mogelijk dat u een andere maat moet kiezen. Als u bijvoorbeeld van een balconnet naar een push-up beha gaat, is het mogelijk dat 1 maar groter beter bij uw borsten past. Denk er ook aan om iedere nieuwe beha eerst te passen alvorens deze te kopen.

Dit zijn slechts enkele stappen om u te helpen om een juiste keuze te maken bij het kopen van een beha en de perfecte maat te vinden die bij u past. Als u meer advies wilt zie ik u graag bij Lingerie at Corina, Hof 9 te Bergeijk.

Graag tot snel!