5 Redenen om te kiezen voor een lingeriespeciaalzaak!

Lingerie kopen is jezelf trakteren op iets moois. Mooie lingerie zit niet alleen goed, maar geeft je ook een boost van zelfvertrouwen. Het is een momentje voor jezelf (dat je dan later kan delen met anderen). En zo’n traktatie, dat is niet alleen naar buiten wandelen met je nieuwe aankoop. Nee, ook het passen, het uitkiezen en het geadviseerd of geïnspireerd worden hoort bij die verwennerij! Die beste service krijg je nog altijd in een lingeriespeciaalzaak. We geven je nog 5 redenen waarom jij voor een speciaalzaak zou moeten kiezen!

  1. Service – Natuurlijk staat service die je krijgt op nummer 1. De persoonlijke toenadering, de vakkennis, de tijd en moeite die voor jou uitgetrokken wordt om samen de juiste maten en modellen te bepalen.
  2. Ruim aanbod en kwaliteit voor elke maat en elk budget – Of je nu een klein maatje hebt of net stevige ondersteuning nodig hebt: bij een speciaalzaak vind je sowieso jouw ding én krijg je daarin de nodige begeleiding. Het merkenaanbod is groot en ook je te bestede budget wordt gerespecteerd. Ook voor wie speciale lingerie nodig heeft (bv functionele bh’s) kan terecht in een speciaalzaak!
  3. Paskamerplezier – Shoppen in een speciaalzaak is een beetje genieten van luxe. De paskamerbeleving is pure verwennerij. Geen onflatterend licht of items van de vorige klant die er nog hangen…..Wél comfortabel passen met veel ruimte en oog op hygiëne, persoonlijke begeleiding en wellicht een kopje koffie of thee.
  4. De passie van de winkelier – Elke klant is voor de lingeriespecialist evenveel waard. Iedereen is speciaal en moet tevreden naar buiten gaan. De winkelier is trots op zijn zaak en wil alleen het beste voor zijn klanten. Ze zijn gemotiveerd om de klanten te inspireren, de nodige hulp aan te bieden en soms de klanten eens over de streep te trekken om iets nieuws en beters te kopen! Elk seizoen staat de lingeriespecialist te popelen om de nieuwe collecties uit te kiezen en voor te stellen in de winkel. En het allerliefst wordt een persoonlijke band opgebouwd die soms zelfs van generatie op generatie verder gaat. Echte passie, dat voel je als klant!
  5. De extraatjes – In een speciaalzaak word je in de watten gelegd. Een drankje, een uitnodiging voor een speciaal event, de gemoedelijke sfeer, je bent geen anoniem nummer, een lach, een babbel en vooral ook vaak een luisterend oor.  Een spaaractie, leuke gadgets, ook dat doet een klant kiezen voor een speciaalzaak.

Bij een speciaalzaak winkelen is een totaalbeleving. Je wordt op en top verwend van het moment dat je de deur binnenkomt met een persoonlijke begroeting tot het moment dat je tevreden met je winkeltasje en je nieuwe aankoop buiten loopt. Geen reden meer om nog te twijfelen over het kiezen voor een speciaalzaak!