Prothese lingerie

Bij Lingerie at Corina kunt u functionele BH’s van het merk Amoena, Anita en Megami verkrijgen. Vrouwelijk, modieus en prettig zittend: Al deze BH’sĀ  zijn speciaal ontworpen om comfort en een goede uitstraling te combineren met de zekerheid die u nodig heeft na een borstoperatie. Het betreft aantrekkelijke lingerie, waaronder stijlen die perfect zijn wanneer u last heeft van spierspanning in nek en schouder op lymfoedeem.

  • Schouderbandjes – De comfortabele, verstelbare schouderbandjes ondersteunen uw borstprothese zonder extra druk op de schouders te leggen. Sommige modellen hebben bredere, zacht gevoerde bandjes voor extra comfort en ondersteuning. Vergeet niet om de bandjes regelmatig bij te stellen om er zeker van te zijn dat ze niet te los zitten.
  • Prothesehoesjes – De meeste BH’s zijn voorzien van discrete, multifunctionele hoesjes voor uw prothese. De hoesjes houden uw borstprothese op haar plaats. Ze glijdt hierdoor niet uit uw BH of wordt niet zichtbaar aan de bovenkant van de cup. Dat geeft u een geborgen gevoel.
  • Cups – Deze zijn zo gesneden dat ze de vorm van uw borstprothese volgen, om ervoor te zorgen dat ze perfect passen. Elastische randen voor extra zekerheid.
  • Bredere onderband – Voor steun en stabiliteit, om te garanderen dat uw borstprothese perfect op haar plaats blijft.
  • Verstelbare sluiting – Met 1 tot 4 haakjes, afhankelijk van de maat, om te kunnen garanderen dat u precies de juiste ondersteuning heeft.
  • Zachte beugels – Er is geen enkele reden om geen beugel BH meer te dragen na een borstoperatie, hoewel de collectie zowel BH’s met als zonder beugel kent. De flex comfort beugels zijn speciaal ontworpen om de ronding van uw borstprothese te volgen, voor een ondersteuning zonder druk uit te oefenen op uw prothese of litteken.

Vrouwelijk, trendy en mooi, dat zijn de BH’s van Amoena, Anita en Megami. Ze herstellen uw natuurlijke silhouet en houden uw prothese veilig op haar plaats, zodat u een goed en zelfzeker gevoel krijgt over hoe u eruit ziet. De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen.

Ook voor alle denkbare borst operaties (verkleining, vergroting, gedeeltelijke of volledige amputatie) hebben we de ideale BH. Deze speciale BH wordt op advies van ziekenhuis geadviseerd en dient men 6 weken dag en nacht te dragen. Als extra functie heeft deze BH speciaal gebreide zones en gerichte lichte druk die lymfedrainage en het genezingsproces ondersteunen.

Voor de dames die een lichte katoenen prothese zoeken, hebben we het merk ProudBreast. Dit zijn protheses in de maten XS tot en met XL, verkrijgbaar in verschillende kleuren en types. Je heb katoenen met en zonder verzwaring, en de micro variant voor het sporten en het zwemmen.

Voor degeneĀ  die meer informatie hierover wil en/of de collectie eens wil komen bekijken is altijd welkom natuurlijk. Dit kan ook buiten de reguliere openingstijden. Vaak maak ik hiervoor op maandag tijd voor. U kunt hiervoor contact opnemen met Corina op telefoonnummer 06-29581893.