Prothese lingerie

Bij Lingerie at Corina kunt u functionele BH’s van het merk Amoena verkrijgen. Vrouwelijk, modieus en prettig zittend: BH’s van Amoena zijn speciaal ontworpen om comfort en een goede uitstraling te combineren met de zekerheid die u nodig heeft na een borstoperatie. Amoena heeft aantrekkelijke lingerie, waaronder stijlen die perfect zijn wanneer u last heeft van spierspanning in nek en schouder op lymfoedeem.

  • Schouderbandjes – De comfortabele, verstelbare schouderbandjes ondersteunen uw borstprothese zonder extra druk op de schouders te leggen. Sommige modellen hebben bredere, zacht gevoerde bandjes voor extra comfort en ondersteuning. Vergeet niet om de bandjes regelmatig bij te stellen om er zeker van te zijn dat ze niet te los zitten.
  • Prothesehoesjes – De meeste BH’s van Amoena zijn voorzien van discrete, multifunctionele hoesjes voor uw prothese. De hoesjes houden uw borstprothese op haar plaats. Ze glijdt hierdoor niet uit uw BH of wordt niet zichtbaar aan de bovenkant van de cup. Dat geeft u een geborgen gevoel.
  • Cups – Deze zijn zo gesneden dat ze de vorm van uw borstprothese volgen, om ervoor te zorgen dat ze perfect passen. Elastische randen voor extra zekerheid.
  • Bredere onderband – Voor steun en stabiliteit, om te garanderen dat uw borstprothese perfect op haar plaats blijft.
  • Verstelbare sluiting – Met 1 tot 4 haakjes, afhankelijk van de maat, om te kunnen garanderen dat u precies de juiste ondersteuning heeft.
  • Zachte beugels – Er is geen enkele reden om geen beugel BH meer te dragen na een borstoperatie, hoewel de collectie van Amoena zowel BH’s met als zonder beugel kent. De flex comfort beugels zijn speciaal ontworpen om de ronding van uw borstprothese te volgen, voor een ondersteuning zonder druk uit te oefenen op uw prothese of litteken.

Vrouwelijk, trendy en mooi, dat zijn de BH’s van Amoena. Ze herstellen uw natuurlijke silhouet en houden uw prothese veilig op haar plaats, zodat u een goed en zelfzeker gevoel krijgt over hoe u eruit ziet. De collectie bestaat uit een combinatie van stijl en luxe die u verwacht van mooie lingerie en van doordacht ontworpen pasvormen om het dagelijkse comfort te garanderen.