Corina en Team Lingerie at Corina

Welkom op de site van Lingerie at Corina. Mijn lang gekoesterde droom heb ik mogen verwezenlijken en sinds 6 april 2017 is Lingerie at Corina een feit.

Ondertussen zijn we wat jaartjes verder en zijn we op 16 november 2021 verhuisd naar een groter pand, gelegen aan Elsenhof 8 te Bergeijk.  Het vertrouwen wat we van de inwoners van Bergeijk en omstreken heb mogen krijgen, de fijne klanten, goede samenwerking met medeondernemers en ons mooie team heeft deze groei mogelijk gemaakt.

Ons merkenbestand is de grootste van de Kempen en daar zijn we erg trots op. We kunnen eenieder passende lingerie, ondermode, beenmode, badmode en nachtmode bieden. Zowel voor de dames als voor de heren. Daarnaast hebben we een mooie brede collectie van prothese-lingerie en protheses van ProudBreast. We houden de markt goed in de gaten en wisselen regelmatig van merken. Voor jong en oud willen we een goede collectie bieden.

Op Elsenhof 8 kunt u shoppen onder het genot van een kopje koffie of thee, in een huislijke warme sfeer. In de zomer zal het lekker koel zijn ivm de airco. We hebben 4 ruime paskamers waar u in alle discretie kunt passen. Deze zijn achter in de winkel te vinden.

Ons team bestaat naast Corina ook uit Evy, Jose en Britt. Samen zorgen we voor de goede sfeer in de winkel, ontvangen we u met een glimlach op ons gezicht en zorgen ervoor dat u met een glimlach de winkel verlaat.

We blijven u op de hoogte houden van de actuele mode via deze website, Facebook en Instagram. Indien u niets wil missen, abonneer u dan op deze sites.

Graag nodigen wij u uit om ook de fijne sfeer te komen proeven op Elsenhof 8 te Bergeijk. De koffie/thee staat altijd klaar!

Groetjes Corina, Evy, Jose en Britt