Corina van den Gruijthuijzen-Houbraken

Welkom op de site van Lingerie at Corina. Mijn lang gekoesterde droom heb ik eindelijk kunnen verwezenlijken en sinds 6 april 2017 is Lingerie at Corina een feit.

Op de vooravond van het 1-jarig bestaan van Lingerie at Corina, kijk ik terug op een heel mooi jaar. Het vertrouwen wat ik van de inwoner van Bergeijk en omstreken heb mogen krijgen, de fijne klanten, goede samenwerking met medeondernemers, heeft nu al groei gebracht. Heel voorzichtig begon ik met een klein zeer selectief uitgezochte collectie lingerie, ondermode, beenmode en nachtmode. De collectie van al deze items zijn breder geworden. Verder is de functionele lingerie en de badmode aan de collectie toegevoegd.

In december 2017 kreeg ik van de salesmanager van Marlies Dekkers een groot compliment. Mijn winkel mag gerekend worden tot 1 van de mooiste lingeriezaken van Nederland. Heel trots natuurlijk hierop! Met dank aan Dit is Ilse die een jaar geleden het ontwerp maakte.

Ook dit jaar worden er nog merken toegevoegd aan de collectie. We blijven u op de hoogte houden van de actuele mode via deze website, Facebook en Instagram. Indien u niets wil missen, abonneer u dan op deze sites.

Graag nodig ik u uit om ook de fijne sfeer te komen proeven in mijn winkel op Hof 9 te Bergeijk. De koffie/thee staat altijd klaar!

Groetjes Corina van den Gruijthuijzen